Hi! Ik ben Ingmar, lastig genoeg, dus noem mij maar de train-nerd. Ik ben een echte Rotterdammert en deel graag veel informatie als het gaat om trainen, lijfstijl en voeding. Mijn motto is “Lagom”, Zweeds voor: niet teveel, niet te weinig, maar precies goed!

Het lichaam is ontzettend goed in bewegen en dat zou ook dé reden voor jou moeten zijn om dit te doen! Met professionele begeleiding zorg ik ervoor dat je dit perfect beheerst, zodat je ook veilig kan trainen.

Met mijn motto en veel passie voor het vak help ik je om balans te vinden tussen werk, privé, beweging en voeding.

Kortom, we werken samen aan het creëren van een lijfstijl die bij jou past.

Naast personal coach ben ik volgens mijn collega’s ook een hipster. Ik ben dan ook regelmatig in een museum te vinden, m’n social media is on fleek en een te lange baard bestaat niet. Ook ben ik altijd in voor een uitdaging, dus kom maar op!