Ik ben Diederik, alias Onderbouwer. Ik help jou of je team een nog sterker fundament te bouwen waarop jij of je team verder kunnen floreren en bouwen. Ik heb 13 jaar gewerkt als coach, programma leider en adviseur bij de Rotterdam School of Management en heb met veel mensen en organisaties gewerkt aan stevige fundamenten en betekenisvolle doelen door het ontwikkelen van verschillende (leiderschap) programma’s, persoonlijke coaching en organisatie advies.

Inmiddels werk ik ruime tijd bij Make a Move, vooral achter de schermen aan de “fundamenten” waarop Make a Move verder bouwt. Ik ben beschikbaar voor alle leden én niet-leden van Make a Move en nodig organisaties uit om mijn onderbouwende talenten, constructies en passies in te zetten.

Als persoonlijk coach ben ik te typeren als “1 probleem, 1 uur, 1 oplossing”.