Ik ben Diederik, noem mij Routewijzer. Als ik een routekaart voor me zie dan liggen Nieuwsgierigheid, Ervaring en Reflectie op de route naar Kennis. Een stukje verder, op zichtafstand, ligt Resultaat. Maar ik zie ook plaatsen als Doel, Twijfel en Emotie op de kaart staan. De route zoeken, vinden en uitkomen bij …. via …. Op een routekaart als deze kan ik je gids zijn.

Binnen Make a Move ben ik ook actief achter de schermen. Veel zaken die niet direct met trainen of fysiotherapie te maken hebben komen terecht op mijn bord: techniek, software, strategie, privacy vallen daar bijvoorbeeld onder.

Ik ben opgeleid als Maritiem Officier en Technisch Bestuurskundige, een carrière met technische grondslag leek logisch. Het keerpunt kwam echter toen ik als Brief Coach ben getraind bij Solution Surfers voor mijn werk als adviseur en coach in management en talent development programma’s bij de Rotterdam School of Management. Sindsdien bekijk ik alles eerst vanuit het menselijk, complexe en oplossingsgerichte perspectief. Zoek maar eens naar het Cynefin framework op internet.

Naast mijn passie voor mensen, complexiteit en routekaarten vind ik het leuk om “vintage” apparaten als versterkers en platenspelers nieuw leven in te blazen.