Ik ben Diederik, noem mij vandaag waardevuller. Zou het niet mooi zijn als iedereen waardevol is en we ons kunnen omringen met waardevolle zaken? Daar ga ik voor. Ik vul waarde aan waar meer nodig is. Waardevol als waardevuller.

Waarde creëren door te inspireren, te bewegen en te collaboreren. Voor sommigen vanzelfsprekend, voor anderen een nieuw terrein. In dit speelveld speel ik mijn beste kaarten. Ik nodig je uit voor een waardetoets op een door jou te bepalen plaats en tijd.

Daarnaast ben ik trainer van je reflectiespier. Je belangrijkste spier voor een mentaal vitaal leven. De spier die je binnenkant waardevol kan verbinden met je omgeving en je in staat stelt complexe problemen op te lossen. Door het vertrouwen op experimenteren en het versterken van al het goede.

Ik ben universeel inzetbaar: kleine teams, start-ups, corporate en 1 op 1. Waar waarde te kort komt, ben ik nuttig.

Mijn motto: Waardevolle vooruitgang volgt op leren door experimenteren en reflecteren.